Concert / Bernays Propaganda / Doll & The Kicks / Control.

Pe 6 noiembrie, in clubul Control, publicul va avea parte nu de una, ci de doua trupe de post punk: Doll and The Kicks, din Marea Britanie, si Bernays Propaganda, din Macedonia.

Bernays Propaganda, cu un stil muzical influentat de nume precum Submission Hold, Fugazi, Gossip, Gang of Four, The Slits sau LCD Soundsystem este formata din patru membri: Kristina (voce), Vasko (chitara), Dzano (tobe) si Nenad (bass). Trupa a lansat doua albume: „Happiness Machines” si „My Personal Holiday”.

Numele lor vine de la Edward L. Bernays, autor al lucrarii Propaganda si considerat unul dintre parintii relatiilor publice moderne.

Doll and The Kicks – Originari din Brighton, acestia au cantat pe scenele unor festivaluri precum The Great Escape, Beachdown Festival sau SXSW si in deschiderea unor artisti cunoscuti precum Gabriela Cilmi sau Das Pop. Trupa l-a insotit pe Morrissey in turneul sau mondial din 2009 si a avut aparitii la MTV One, BBC Radio 2, BBC 6 Music, Channel M, BBC Southern Counties si Kerrang Radio.

Concertul care face parte dintr-un turneu ce cuprinde orase precum Barcelona, Paris sau Gent.

Biletul costa 30 de lei si pot fi cumparate de la club, in seara evenimentului.

Leave a Comment