Subscribe to RSS Feed Twitter Facebook E-mail
Neapărat

Fashion Picnic at British Gallery.

Fashion Picnic at British Gallery

Sâmbătă dimineaţă, 2 octombrie, British Gallery organizează în curtea galeriei din strada Paris 14 a doua ediţie a târgului Fashion Picnic at British Gallery.
Schimbarea gărzii la porţile galeriei va avea loc la ora 11.00, onorată de prezenţa câtorva designeri autohtoni, apariţii proaspete în moda românească.
Ceremonialul de degustare a preparatelor vestimentare se va întâmpla şi de data aceasta sub cerul liber şi va propune gurmanzilor creaţii încropite de Lana, Diana Niţă, Irina Marinescu şi Alexandra Maftei, sub forma unui meniu pentru un picnic cu specific fashion.
Pentru o servire perfectă, la intrarea în faţa galeriei vor sta răsfirate ca o coadă de păun câteva modele de încălţăminte ChouChou, iar la distanţă de câţiva paşi va fi expusă o serie de printuri delicioase semnate Vian Peanu, din care se va putea comanda pe alese.
Fashion Picnic at British Gallery se va desfăşura într-o atmosferă brit, cu conotaţii exotice. Pe parcursul întregii zile, se vor face degustări de ceai pe terasă.

0 Comentarii