Subscribe to RSS Feed Twitter Facebook E-mail
Neapărat

“Iluzionistele” / Miercuri 13 Octombrie / CNDB.

Pe 13 octombrie, de la ora 19.00 in Sala Ronda a CNDB va asteptam la spectacolul “Iluzionistele” – un spectacol ce va invita sa sondati adanc in imaginarul si imaginatia dumneavoastra. Veti sfarsi prin a crede in iluzii.

Iluzionistele
Un spectacol de Madalina Dan
Cu: Maria Baroncea, Carmen Cotofana, Mihaela Dancs, Madalina Dan
Dramaturgie: Rui Catalao
Scenografie: Mara Grigoriu
Productie CNDB

[…]“Iluzia” Madalinei Dan se va tine cat mai departe de orice banuiala de verosimilitate, propunand spectatorilor o experienta cu totul speciala, maxim imersiva, prin conectarea la nici mai mult, nici mai putin decat ritmuri si intensitati, fie ele sonore, muzicale, vizuale, estetice de-a dreptul, verbale sau vag semantice. Si toate la un loc alcatuind o sublima (si extrem de fragila) compozitie, unde palierul vizual si cel sonor nu coexista, ci se combina, o compozitie din coincidenta a patru ritmuri (patru dansatoare), fiecare fiind format din secvente de miscare/din culori/sunete/cantece/propozitii si, eventual, flash-uri de stari sau emotii de un anumit tip etc.”
Adriana Gheorghe, Cotidianul

Madalina Dan este absolventa a Liceului de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti si a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti – sectia coregrafie. Din 1998 pana in 2003 este membra a companiei de dans Oleg Danovski din Constanta. In 2008 participa la programul de burse pentru dans contemporan DanceWeb Scholarship-Vienna. A studiat playwriting (scriere dramatica) in cadrul unui master al U.N.A.T.C Bucuresti. Din 2005 preda cursuri de dans contemporan pentru neprofesionisti organizate de Centrul National al Dansului Bucuresti. Creatii proprii: Elan spre transcendent (1998), Just like a woman (2001), Need for speed (2005), Dedublarea (2007), Iluzionistele (2009) Beginning, Middle, End (in colaborare cu Andrea Bozic si Michael Pichbeck; productie Sprigdance Festival- Utrecht)
.

0 Comentarii