Subscribe to RSS Feed Twitter Facebook E-mail
Neapărat

Marche de Noel.

Marche de Noel / Targul Cadourilor de Designer / THE ARK- 18-19 Decembrie.

Cum ar fi dacă Moș Crăciun ar deveni designer anul acesta?

Ar fi voios și ingenios, ca în poveste? Poate să îți demonstreze că ți-a citit întreaga listă cu dorințe (desigur, fără să trișeze) și să materializeze rapid cadoul perfect pentru toți cei pe care îi vei vizita în Ajun? Sau mai degrabă are în sacul lui imens o rochie sau un colier exact cum visează prietena ta bună și darurile cele mai speciale pentru copiii dragi ție? Ori poate preferi să îți împodobească bradul cu forme vii și frumoase, gândurile cu bucurie și cutiile de sub pomul de Crăciun cu tot ce dorești?

Anul acesta Moșul știe să fie creativ! Are mulți prieteni ajutoare, care îți vor dezvălui creațiile lor 100 % românești și unicat. La târg vin Ana Alexe, Alina Băncilă, Buzztard, Ligia Carabeț, Andra Clițan, Care?Cutare, Ioana Coja, Kuki Constantinescu, Roxana Davidescu, Mirela Diaconu, Gabriela Dumitran, Maria Filipescu, Adelina Ivan, Lorina, Edita Lupea, Raluca Nicolaescu, Diana Niță, Raluka, Ligia Stan, Stickpartout, Carla Szabo, Mihaela Tarhuna, Romana Țopescu, Mihai Țopescu și Ana Wagner. Împreună cu ei Moșul a adus la The Ark în Calea Rahovei nr. 196 A, o mulțime de daruri. Găsești la Marché de Noël decorațiuni, bijuterii, colecții vestimentare, podoabe pentru brad și obiecte de artă, toate așteptând să fie dăruite! Știm că meriți tot ce e mai minunat și te invitam pe 18 și 19 decembrie la târg, să alegem cele mai frumoase cadouri împreună.

Târgul de cadouri de designer este inițiat şi promovat de Extins Bijuterie Contemporană și susținut de Lenor Parfumelle. La fiecare 30 de minute la Marché te asteapta o serie de surprize pentru care merita sa ne vizitezi !

Evenimentul este deschis între orele 11- 21, atât sâmbătă cât și duminică.

NEAPARAT de mers.

1 Comentariu

1 Fasanete de la Fire / December 14, 2010 / 8:11 PM

In cadrul acestei minunatii de poveste pe care cu fir de magie ati promovat-o mai sus, un vestitor al noptii fermecate aflat in cautarea unui cadou care sa reprezinte un mic miracol de craciunul sfant pentru un suflet cald, bun si iubit, poate spera sa gaseasca intr-o scurta si binemeritata pauza de la admirarea minunatiilor voioase si ingenioase prezentate de ajutoarele fermecate ale Mosului – talentatii designeri romani, poate spera sa manance 2 mici si sa bea o bere ca tot omu?